Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Tα πιο εξωφρενικά σαλόνια αυτοκινήτου που όλοι ζηλεύουμε!



 Ποια είναι τελικά τα πιο εξωφρενικά  σαλόνια αυτοκινήτου που μπορεί να έχουν σχεδιαστεί.....



Bentley Mulsanne Executive Interior Concept Αν ποτέ ένα αυτοκίνητο σχεδιάστηκε για καλομαθημένους λόρδους, είναι σίγουρα αυτό. Έξι οθόνες, ενσωματωμένο WiFi, δύο iPads, ένα Mac, 20 ηχεία και δύο τηλεοράσεις. Πείτε στο σπίτι σας, πως είναι πλέον περιττό.



Vauxhall Adam 


Αν το budget σας δεν φτάνει για Bentley  η Opel προσφέρει στο μοντέλο Adam, τη δυνατότητα προσωποποίσης του εσωτερικού του με φωτιζόμενη οροφή. Ο μόνος άλλος κατασκευαστής που προσφερει αυτό το χαρακτηριστικό ειναι η   Rolls-Royce.






Carisma Mercedes-Benz Viano 


Το Carisma της  Mercedes-Benz  δίνει την δυνατοτητα στους ιδιοκτήτες του να μετατρέψετουν ένα Viano ανάλογα με τις προσωπικές τους ανάγκες. Το μόνο όριο στο σχεδιασμό είναι ..η φαντασία. Κάτι που θα πρέπει να το παραδεχτούμε, ακούγεται λίγο τρομακτικό.






Carisma Defender D1  


Το απόλυτο όχημα παντός καιρού και προορισμού. Αν παραγγείλετε ένα Carisma Defender D1, μπορεί όμως να χρειαστεί να αφήσετε τις γαλότσες σας στο σπίτι






Mansory Porsche Panamera Turbo 


Δεν αποτελεί έκπληξη το να δείτε κάτι από το μοντέλο Mansory σε αυτό το gallery. Και σαν να μην ήταν αρκετός  ο εξωτερικός σχεδιασμός αυτού του Panamera, το εσωτερικό είναι και γεμάτο με κίτρινο και μπλε. Διακριτικό, δε βρίσκετε?






Mansory Bugatti Veyron Linea Vincero 


Και με τι να ακολουθήσουμε μετά από ένα Mansory? Μα φυσικά με άλλο ένα Mansory. Αυτή τη φορά όμως σε πιο χρυσές αποχρώσεις, με το μοντέλο Veyron Linea Vincero. Αν σας αρέσει το ανθρακόνημα ντυμμένο με χαλκό, τότε σίγουρα αυτό ειναι το αυτοκίνητο για εσάς. Πιθανότατα.




Citroen C6 Pallas 
Αχ, η Citroen C6 - ένα λαμπρό αλλά παρεξηγημένο αυτοκίνητο. Ο σχεδιασμός Παλλάς χαρακτηριζόταν από εσωτερικό κατσκευασμένο με ξύλο καρυδιάς και εικόνες που γιορτάζουν την ιστορία της Citroën. Όσο για το σύστημα αναγνώρισης με χρήση δακτυλικών αποτυπωμάτων για τα email ήταν πολύ …James Bond.





Becker Automotive Design Cadillac Escalade ESV 


Σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, αυτό το SUV είναι το «απόλυτο κινητό γραφείο». Η Bentley μπορεί να κάτι να θέλει να απαντήσει σε αυτό, αλλά απ' την άλλη το εσωτερικό της Bentley δεν συμπεριλαμβάνει και ποδήλατο γυμναστικής.






Maybach 57/62 


Σε μια Maybach,  όλα είναι σχεδιασμένα για να κακομαθαίνουν τους επιβατες των πίσω καθησμάτων.  Έτσι τα extras όπως το χειρόπλεκτη επένδυση με κρύσταλα Swarovski στα καθισμάτα, και το υπερπολυτελές σπρευ αρώματος είναι αναμενόμενα .






Conquest Vehicles Knight XV  


Είναι ένα πλήρως θωρακισμένο SUV, ώστε να μπορείτε να καθίσετε με  απίστευτη ασφάλεια και να βρείτε σε αυτό το εσωτερικό το δικό σας καταφύγιο από τις πιέσεις της σύγχρονης ζωής. Ιδανική λύση αν θέλετε να πεταχτείτε στο drive through του πιο κοντινού σας fast-food.






Dartz Prombron Red Diamond Edition  


Τι κοστίζει 1,5 εκατομμύριο ευρώ, συνοδεύεται με τρία μπουκάλια  από την πιο ακριβή βότκα του κόσμου, και έχει καθίσματα  με επένδυση δέρματος από το πέος ενός φάλαινας; Αυτό θα είναι το Dartz Prombron, της οποίας το εσωτερικό ταιριάζει απόλυτα στην περιγραφή 'εξωφρενικό'.



Πηγή:msn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου