Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Καταπολεμώντας το στρες με…


Είναι παγκοσμίως ευχάριστη η αίσθηση που δημιουργείται σε κάθε άντρα, γυναίκα ή παιδί που ανοίγει ένα πακέτο και μέσα βρίσκει αυτό το… (ούπς δεν ξέρω πώς το λένε) πλαστικό περιτύλιγμα με φυσαλίδες.
perierga.gr - Καταπολεμώντας το στρες με... αυτά τα... πώς τα λένε;
Αυτή η μοναδική ικανοποίηση που προκαλείται στον καθένα από καθώς συμπιέζει τους μικρούς πλαστικούς θύλακες με αέρα, τις απίθανες αυτές φούσκες που σκάνε μία μία στη σειρά προσφέροντας κύματα ευχαρίστησης!
perierga.gr - Καταπολεμώντας το στρες με... αυτά τα... πώς τα λένε;
Σε μια προσπάθεια να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση του στρες που προκαλείται από την ανία της αναμονής του τρένου στο σταθμό, για παράδειγμα, του λεωφορείου στο δρόμο ή στο σχόλασμα μετά από μια κουραστική μέρα περιμένοντας το ταξί για το σπίτι, ο Ιταλός καλλιτέχνης Biancoshock τοποθέτησε κομμένα φύλλα με φούσκες σε διάφορα μεγέθη, ανάλογα με το χρόνο που ο καθένας νομίζει ότι απαιτείται για να… ξε-αγχωθεί.
perierga.gr - Καταπολεμώντας το στρες με... αυτά τα... πώς τα λένε;
Για πέντε λεπτά, τρία ή δέκα, οι περαστικοί έχουν την ευκαιρία να… σκάσουν όσες φουσκάλες θέλουν, απολαμβάνοντας τη μοναδική αίσθηση της αφής, του ήχου αλλά και της εικόνας (των άλλων που σκάνε τις φούσκες!)… Η ιδέα του κάνει θραύση στους ιταλικούς δρόμους και σύντομα αναμένεται να βγει και εκτός συνόρων! Γιατί άγχος υπάρχει παντού, όπως άλλωστε και πλαστικό περικάλυμμα με φούσκες!
perierga.gr - Ένας πρωτότυπος τρόπος καταπολέμησης του στρες!
perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου