Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η πιο επικίνδυνη αγορά στον κόσμοΣτην υπαίθρια αγορά Maeklong στην περιοχή Samut Songkhram της Ταϊλάνδη, πωλητές
και αγοραστές έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με έναν πραγματικά μεγάλο κίνδυνο.Εκ πρώτης όψεως η Maeklong φαίνεται σαν κάθε άλλη υπαίθρια αγορά, με τους καθιερωμένους πάγκους και τα παζάρια για μια καλύτερη τιμή. Με τη διαφορά ότι αυτή η αγορά βρίσκεται ακριβώς πάνω στις ράγες του τραίνου, το οποίο μάλιστα περνά 8 φορές την ημέρα!
Με το που ακούγεται το τραίνο να καταφθάνει οι πελάτες εξαφανίζονται και οι πωλητές προσπαθούν να απομακρύνουν τα προϊόντα τους όσο γίνεται μακριά από τις ράγες.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο χώρος είναι τόσο περιορισμένος που το διερχόμενο τραίνο πολλές φορές ακουμπά τα φρούτα, τα λαχανικά και ό,τι άλλο πωλείται στους πάγκους.
Ωστόσο, με το που εξαφανιστεί το τραίνο, η αγορά συνεχίζει να λειτουργεί σαν να μη συνέβη τίποτα!
Κανέναν δεν φαίνεται να απασχολεί το γεγονός ότι κινδυνεύει να γίνει ένα με τις ράγες κάθε μέρα… Επίσης, δεν θέλουμε να φανταστούμε καν πόσους ρύπους έχουν τα φρούτα και τα λαχανικά που είναι εκτεθειμένα στο σημείο!
radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου